Detailed Information on Publication Record
2023
Párování Rémy Martin Cognac s finger food
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ and Veselý MICHALBasic information
Original name
Párování Rémy Martin Cognac s finger food
Name (in English)
Pairing Rémy Martin Cognac with Finger Food
Authors
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ and Veselý MICHAL
Edition
2023
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Uspořádání workshopu
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
brusinky, jeřabiny, krevety, muffin, zvěrina
Keywords in English
cranberries, lingonberries, muffin, shrimp, venison
Tags
International impact
Změněno: 4/6/2024 01:02, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Cílem workshopu bylo poukázat na možnosti párování tří druhů cograncu se třemi druhy finger food. Logický sled párování kopíroval gradující intenzitu chutí.
In English
The aim of the workshop was to point out the possibilities of pairing three types of cogranc with three types of finger food. The logical sequence of pairings followed the gradational intensity of flavors.