W 2023

Párování Rémy Martin Cognac s finger food

ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ and Veselý MICHAL

Basic information

Original name

Párování Rémy Martin Cognac s finger food

Name (in English)

Pairing Rémy Martin Cognac with Finger Food

Authors

ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ and Veselý MICHAL

Edition

2023

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Uspořádání workshopu

Field of Study

21101 Food and beverages

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

brusinky, jeřabiny, krevety, muffin, zvěrina

Keywords in English

cranberries, lingonberries, muffin, shrimp, venison

Tags

International impact
Změněno: 4/6/2024 01:02, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

V originále

Cílem workshopu bylo poukázat na možnosti párování tří druhů cograncu se třemi druhy finger food. Logický sled párování kopíroval gradující intenzitu chutí.

In English

The aim of the workshop was to point out the possibilities of pairing three types of cogranc with three types of finger food. The logical sequence of pairings followed the gradational intensity of flavors.