Cesta Skotskem Vol. II.: Single Malt Whisky Tasting Workshop by Michal Marešovský
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Michal MAREŠOVSKÝ. Cesta Skotskem Vol. II.: Single Malt Whisky Tasting Workshop by Michal Marešovský. 2023. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Základní údaje | |
---|---|
Originální název | Cesta Skotskem Vol. II.: Single Malt Whisky Tasting Workshop by Michal Marešovský |
Název anglicky | Cesta Skotskem Vol. II.: Single Malt Whisky Tasting Workshop by Michal Marešovský |
Autoři | ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Michal MAREŠOVSKÝ. |
Vydání | 2023. |
Další údaje | |
---|---|
Originální jazyk | čeština |
Typ výsledku | Uspořádání workshopu |
Obor | 21101 Food and beverages |
Stát vydavatele | Česká republika |
Utajení | není předmětem státního či obchodního tajemství |
Organizační jednotka | University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. |
Klíčová slova česky | Auchentoshan, Johnnie Walker, Laphroaig, Oban, Talisker |
Klíčová slova anglicky | Auchentoshan, Johnnie Walker, Laphroaig, Oban, Talisker |
Příznaky | Mezinárodní význam |
Změnil | Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:01. |
Anotace |
---|
Cílem workshopu bylo účastníkům demonstrovat specifika výroby skotských single malt whisky a vliv těchto specifik na senzorické vlastnosti degustovaných vzorků. Účastníci poskytli lektorovi zpětnou vazbu na základě praktické degustace. |
Anotace anglicky |
---|
The aim of the workshop was to demonstrate to the participants the specifics of the production of Scottish single malt whiskeys and the influence of these specifics on the sensory properties of the tasted samples. Participants provided feedback to the lecturer based on the practical tasting. |
VytisknoutZobrazeno: 15. 10. 2024 21:56