Rum & Tequila Tasting Workshop by Jan Martiník
ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Martiník JAN. Rum & Tequila Tasting Workshop by Jan Martiník. 2023. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Základní údaje | |
---|---|
Originální název | Rum & Tequila Tasting Workshop by Jan Martiník |
Název anglicky | Rum & Tequila Tasting Workshop by Jan Martiník |
Autoři | ZELENÝ, Jiří, Zbyněk VINŠ a Martiník JAN. |
Vydání | 2023. |
Další údaje | |
---|---|
Originální jazyk | čeština |
Typ výsledku | Uspořádání workshopu |
Obor | 21101 Food and beverages |
Stát vydavatele | Česká republika |
Utajení | není předmětem státního či obchodního tajemství |
Organizační jednotka | University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. |
Klíčová slova česky | Eminente, Kuba, melasa, Mexico, Volcan |
Klíčová slova anglicky | Cuba, Eminente, Mexico, Molasses, Volcan |
Příznaky | Mezinárodní význam |
Změnil | Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 4. 6. 2024 01:03. |
Anotace |
---|
Cílem workshopu bylo účastníky seznámit se základními výrobními specifiky tequily a rumu včetně ochutnávky vstupních ingrediencí. Účastníci samo poté popisovali senzorický profil jednotlivých degustovaných destilátů. |
Anotace anglicky |
---|
The workshop aimed to familiarize the participants with the primary production specifics of tequila and rum, including a tasting of the input ingredients. The participants themselves then described the sensory profile of the individual spirits tasted. |
VytisknoutZobrazeno: 15. 10. 2024 21:44