D 2023

Extended Abstract: The Taste of Organic Certification: Construction of Coffee Quality by Specialty Coffee Stakeholders and Consumers

YELISSEYEVA, Margarita, Jiří ZELENÝ a Lošťák MICHAL

Základní údaje

Originální název

Extended Abstract: The Taste of Organic Certification: Construction of Coffee Quality by Specialty Coffee Stakeholders and Consumers

Autoři

YELISSEYEVA, Margarita, Jiří ZELENÝ a Lošťák MICHAL

Vydání

1st. Prague, Czech Republic, International Food Marketing Research Symposium at the Czech University of Life Sciences Prague, Prague, Czech Republic, od s. 111-113, 3 s. 2023

Nakladatel

Institute of Food Products Marketing, International Forum for Food Products Marketing Research

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Stať ve sborníku

Obor

50401 Sociology

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Forma vydání

elektronická verze "online"

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

kávový trh, Česká republika, rozlišení, teoretická saturace, udržitelnost

Klíčová slova anglicky

coffee market, Czech Republic, distinction, theoretical saturation, sustainability

Příznaky

Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 12. 7. 2024 00:33, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

Studie má za cíl zjistit roli organic certifikace v konstruování kvality kávy u vybraných aktérů výběrové kávy.