D
2023
Extended Abstract: The Taste of Organic Certification: Construction of Coffee Quality by Specialty Coffee Stakeholders and Consumers
YELISSEYEVA, Margarita, Jiří ZELENÝ a Lošťák MICHAL
Základní údaje
Originální název
Extended Abstract: The Taste of Organic Certification: Construction of Coffee Quality by Specialty Coffee Stakeholders and Consumers
Vydání
1st. Prague, Czech Republic, International Food Marketing Research Symposium at the Czech University of Life Sciences Prague, Prague, Czech Republic, od s. 111-113, 3 s. 2023
Nakladatel
Institute of Food Products Marketing, International Forum for Food Products Marketing Research
Další údaje
Typ výsledku
Stať ve sborníku
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání
elektronická verze "online"
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
kávový trh, Česká republika, rozlišení, teoretická saturace, udržitelnost
Klíčová slova anglicky
coffee market, Czech Republic, distinction, theoretical saturation, sustainability
Příznaky
Mezinárodní význam, Recenzováno
V originále
Studie má za cíl zjistit roli organic certifikace v konstruování kvality kávy u vybraných aktérů výběrové kávy.
Zobrazeno: 30. 10. 2024 03:50