Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
@misc{33245, author = {Zelený, Jiří}, booktitle = {předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE}, keywords = {Cava, Champagne, Prosecco, Sekt, traditional method}, language = {cze}, title = {Servis, výroba a kategorizace šumivých vín: gastronomická perspektiva}, year = {2023} }
TY - SLIDE ID - 33245 AU - Zelený, Jiří PY - 2023 TI - Servis, výroba a kategorizace šumivých vín: gastronomická perspektiva KW - Cava, Champagne, Prosecco, Sekt, traditional method N2 - Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit posluchače s hlavními technologickými rozdíly při výrobě šumivých a perlivých vín, a to v závislosti na regionu původu. Posluchačům byla rovněž prezentována implikace výše uvedených znalostí v oblasti gastronomie. ER -
ZELENÝ, Jiří. Servis, výroba a kategorizace šumivých vín: gastronomická perspektiva (Service, Production and Categorization of Sparkling Wines: A Gastronomic Perspective). In \textit{předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE}. 2023.
|