2023
Servis, výroba a kategorizace šumivých vín: gastronomická perspektiva
ZELENÝ, JiříZákladní údaje
Originální název
Servis, výroba a kategorizace šumivých vín: gastronomická perspektiva
Název anglicky
Service, Production and Categorization of Sparkling Wines: A Gastronomic Perspective
Autoři
Vydání
předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2023
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Vyžádané přednášky
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
Cava, Champagne, Prosecco, Sekt, tradiční metoda
Klíčová slova anglicky
Cava, Champagne, Prosecco, Sekt, traditional method
Změněno: 16. 11. 2023 20:36, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit posluchače s hlavními technologickými rozdíly při výrobě šumivých a perlivých vín, a to v závislosti na regionu původu. Posluchačům byla rovněž prezentována implikace výše uvedených znalostí v oblasti gastronomie.
Anglicky
The aim of the requested lecture was to acquaint the audience with the main technological differences in the production of sparkling and sparkling wines, depending on the region of origin. Implications of the aforementioned knowledge in the field of gastronomy were also presented to the audience.