ZELENÝ, Jiří. Servis, výroba a kategorizace šumivých vín: gastronomická perspektiva (Service, Production and Categorization of Sparkling Wines: A Gastronomic Perspective). In předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE. 2023.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Servis, výroba a kategorizace šumivých vín: gastronomická perspektiva
Name (in English) Service, Production and Categorization of Sparkling Wines: A Gastronomic Perspective
Authors ZELENÝ, Jiří.
Edition předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2023.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Requested lectures
Field of Study 21101 Food and beverages
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) Cava, Champagne, Prosecco, Sekt, tradiční metoda
Keywords in English Cava, Champagne, Prosecco, Sekt, traditional method
Changed by Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 16/11/2023 20:36.
Abstract
Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit posluchače s hlavními technologickými rozdíly při výrobě šumivých a perlivých vín, a to v závislosti na regionu původu. Posluchačům byla rovněž prezentována implikace výše uvedených znalostí v oblasti gastronomie.
Abstract (in English)
The aim of the requested lecture was to acquaint the audience with the main technological differences in the production of sparkling and sparkling wines, depending on the region of origin. Implications of the aforementioned knowledge in the field of gastronomy were also presented to the audience.
PrintDisplayed: 2/7/2024 13:54