p
2023
Servis, výroba a kategorizace šumivých vín: gastronomická perspektiva
ZELENÝ, Jiří
Basic information
Original name
Servis, výroba a kategorizace šumivých vín: gastronomická perspektiva
Name (in English)
Service, Production and Categorization of Sparkling Wines: A Gastronomic Perspective
Edition
předmět 3MA395 Etiketa pro manažery, Katedra podnikání, VŠE, 2023
Other information
Type of outcome
Vyžádané přednášky
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
Cava, Champagne, Prosecco, Sekt, tradiční metoda
Keywords in English
Cava, Champagne, Prosecco, Sekt, traditional method
V originále
Cílem vyžádané přednášky bylo seznámit posluchače s hlavními technologickými rozdíly při výrobě šumivých a perlivých vín, a to v závislosti na regionu původu. Posluchačům byla rovněž prezentována implikace výše uvedených znalostí v oblasti gastronomie.
In English
The aim of the requested lecture was to acquaint the audience with the main technological differences in the production of sparkling and sparkling wines, depending on the region of origin. Implications of the aforementioned knowledge in the field of gastronomy were also presented to the audience.
Displayed: 23/11/2024 02:32