W 2023

Czech Cuisine Tasting at ICMarkTech´23

VINŠ, Zbyněk and Jiří ZELENÝ

Basic information

Original name

Czech Cuisine Tasting at ICMarkTech´23

Edition

2023

Other information

Language

English

Type of outcome

Organization of a workshop

Field of Study

21101 Food and beverages

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

is not subject to a state or trade secret

References:

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

české moučníky, česká paštika, české pivo, becherovka, utopenci

Keywords in English

Czech beer, Czech pastries, Czech pate, becherovka, pickled sausages

Tags

International impact, Reviewed
Changed: 4/6/2024 01:02, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

V originále

cílem workshopu bylo účastníkům přiblížit specifika české kuchyně v kontextu kuchyně evropské; převážná část účastníků z Portugalsk a Španělska provedla komparaci českých a jejich pokrmů a nápojů