2023
Czech Cuisine Tasting at ICMarkTech´23
VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝZákladní údaje
Originální název
Czech Cuisine Tasting at ICMarkTech´23
Autoři
Vydání
2023
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
české moučníky, česká paštika, české pivo, becherovka, utopenci
Klíčová slova anglicky
Czech beer, Czech pastries, Czech pate, becherovka, pickled sausages
Příznaky
Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 4. 6. 2024 01:02, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Anotace
V originále
cílem workshopu bylo účastníkům přiblížit specifika české kuchyně v kontextu kuchyně evropské; převážná část účastníků z Portugalsk a Španělska provedla komparaci českých a jejich pokrmů a nápojů