Detailed Information on Publication Record
2023
Czech Cuisine Tasting at ICMarkTech´23
VINŠ, Zbyněk and Jiří ZELENÝBasic information
Original name
Czech Cuisine Tasting at ICMarkTech´23
Authors
Edition
2023
Other information
Language
English
Type of outcome
Uspořádání workshopu
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
References:
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
české moučníky, česká paštika, české pivo, becherovka, utopenci
Keywords in English
Czech beer, Czech pastries, Czech pate, becherovka, pickled sausages
Tags
International impact, Reviewed
Změněno: 4/6/2024 01:02, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Abstract
V originále
cílem workshopu bylo účastníkům přiblížit specifika české kuchyně v kontextu kuchyně evropské; převážná část účastníků z Portugalsk a Španělska provedla komparaci českých a jejich pokrmů a nápojů