VINŠ, Zbyněk and Jiří ZELENÝ. Czech Cuisine Tasting at ICMarkTech´23. 2023.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Czech Cuisine Tasting at ICMarkTech´23
Authors VINŠ, Zbyněk and Jiří ZELENÝ.
Edition 2023.
Other information
Original language English
Type of outcome Organization of a workshop
Field of Study 21101 Food and beverages
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
WWW URL
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) české moučníky, česká paštika, české pivo, becherovka, utopenci
Keywords in English Czech beer, Czech pastries, Czech pate, becherovka, pickled sausages
Tags International impact, Reviewed
Changed by Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 4/6/2024 01:02.
Abstract
cílem workshopu bylo účastníkům přiblížit specifika české kuchyně v kontextu kuchyně evropské; převážná část účastníků z Portugalsk a Španělska provedla komparaci českých a jejich pokrmů a nápojů
PrintDisplayed: 2/7/2024 13:29