W 2023

Czech Cuisine Tasting at ICMarkTech´23

VINŠ, Zbyněk and Jiří ZELENÝ

Basic information

Original name

Czech Cuisine Tasting at ICMarkTech´23

Authors

VINŠ, Zbyněk and Jiří ZELENÝ

Edition

2023

Other information

Language

English

Type of outcome

Uspořádání workshopu

Field of Study

21101 Food and beverages

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

References:

URL

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

české moučníky, česká paštika, české pivo, becherovka, utopenci

Keywords in English

Czech beer, Czech pastries, Czech pate, becherovka, pickled sausages

Tags

International impact, Reviewed
Změněno: 4/6/2024 01:02, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Abstract

V originále

cílem workshopu bylo účastníkům přiblížit specifika české kuchyně v kontextu kuchyně evropské; převážná část účastníků z Portugalsk a Španělska provedla komparaci českých a jejich pokrmů a nápojů
Displayed: 23/11/2024 01:49