W
2023
Czech Cuisine Tasting at ICMarkTech´23
VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ
Základní údaje
Originální název
Czech Cuisine Tasting at ICMarkTech´23
Další údaje
Typ výsledku
Uspořádání workshopu
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
české moučníky, česká paštika, české pivo, becherovka, utopenci
Klíčová slova anglicky
Czech beer, Czech pastries, Czech pate, becherovka, pickled sausages
Příznaky
Mezinárodní význam, Recenzováno
V originále
cílem workshopu bylo účastníkům přiblížit specifika české kuchyně v kontextu kuchyně evropské; převážná část účastníků z Portugalsk a Španělska provedla komparaci českých a jejich pokrmů a nápojů
Zobrazeno: 30. 10. 2024 05:00