W 2023

Czech Cuisine Tasting at ICMarkTech´23

VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ

Základní údaje

Originální název

Czech Cuisine Tasting at ICMarkTech´23

Autoři

VINŠ, Zbyněk a Jiří ZELENÝ

Vydání

2023

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Uspořádání workshopu

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

URL

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

české moučníky, česká paštika, české pivo, becherovka, utopenci

Klíčová slova anglicky

Czech beer, Czech pastries, Czech pate, becherovka, pickled sausages

Příznaky

Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 4. 6. 2024 01:02, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Anotace

V originále

cílem workshopu bylo účastníkům přiblížit specifika české kuchyně v kontextu kuchyně evropské; převážná část účastníků z Portugalsk a Španělska provedla komparaci českých a jejich pokrmů a nápojů
Zobrazeno: 30. 10. 2024 05:00