BUREŠOVÁ, Pavla. Banketní a cateringové služby. 2010. vyd. Praha: VŠH, 2011, 146 s. 126 01 10. ISBN 978-80-87411-11-7.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Banketní a cateringové služby
Název česky BANKETNÍ A CATERINGOVÉ SLUŽBY
Autoři BUREŠOVÁ, Pavla.
Vydání 2010. vyd. Praha, 146 s. 126 01 10, 2011.
Nakladatel VŠH
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Odborná kniha
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN 978-80-87411-11-7
Klíčová slova česky banket, catering, gastronomie, MICE, služby
Klíčová slova anglicky banket, catering, food, MICE, servis
Štítky Banketní a cateringový obchod, bezpečnostní, hygienické, omezení, plánování, realizace, standardy gastronomické, technické
Změnil Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 30. 3. 2011 18:27.
VytisknoutZobrazeno: 14. 5. 2024 13:01