2011
Banketní a cateringové služby
BUREŠOVÁ, PavlaZákladní údaje
Originální název
Banketní a cateringové služby
Název česky
BANKETNÍ A CATERINGOVÉ SLUŽBY
Autoři
BUREŠOVÁ, Pavla
Vydání
2010. vyd. Praha, 146 s. 126 01 10, 2011
Nakladatel
VŠH
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Odborná kniha
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN
978-80-87411-11-7
Klíčová slova česky
banket, catering, gastronomie, MICE, služby
Klíčová slova anglicky
banket, catering, food, MICE, servis
Štítky
Změněno: 30. 3. 2011 18:27, Ing. Pavla Burešová, Ph.D.