B 2011

Banketní a cateringové služby

BUREŠOVÁ, Pavla

Základní údaje

Originální název

Banketní a cateringové služby

Název česky

BANKETNÍ A CATERINGOVÉ SLUŽBY

Autoři

BUREŠOVÁ, Pavla

Vydání

2010. vyd. Praha, 146 s. 126 01 10, 2011

Nakladatel

VŠH

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Odborná kniha

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

URL

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

ISBN

978-80-87411-11-7

Klíčová slova česky

banket, catering, gastronomie, MICE, služby

Klíčová slova anglicky

banket, catering, food, MICE, servis

Štítky

Banketní a cateringový obchod, bezpečnostní, hygienické, omezení, plánování, realizace, standardy gastronomické, technické
Změněno: 30. 3. 2011 18:27, Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Zobrazeno: 23. 11. 2024 05:10