B 2011

Banketní a cateringové služby

BUREŠOVÁ, Pavla

Basic information

Original name

Banketní a cateringové služby

Name in Czech

BANKETNÍ A CATERINGOVÉ SLUŽBY

Authors

BUREŠOVÁ, Pavla

Edition

2010. vyd. Praha, 146 pp. 126 01 10, 2011

Publisher

VŠH

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Odborná kniha

Field of Study

21101 Food and beverages

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

References:

URL

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

ISBN

978-80-87411-11-7

Keywords (in Czech)

banket, catering, gastronomie, MICE, služby

Keywords in English

banket, catering, food, MICE, servis

Tags

Banketní a cateringový obchod, bezpečnostní, hygienické, omezení, plánování, realizace, standardy gastronomické, technické
Změněno: 30/3/2011 18:27, Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Displayed: 23/11/2024 05:35