Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@inproceedings{4661, author = {Burešová, Pavla}, address = {Praha}, booktitle = {Sborník recenzovaných příspěvků z mezinárodní vědecké konference, Hotelnictví, turismus a vzdělávání dnes a zítra}, editor = {Nosek Jan}, keywords = {aroma; assessment system; chemical analysis; sensory evaluation; wine; food; appearance}, language = {cze}, location = {Praha}, isbn = {978-80-87411-06-3}, publisher = {Vysoká škola hotelová}, title = {Principy Enogastronomie II.}, year = {2010} }
TY - JOUR ID - 4661 AU - Burešová, Pavla PY - 2010 TI - Principy Enogastronomie II. PB - Vysoká škola hotelová CY - Praha SN - 9788087411063 KW - aroma KW - assessment system KW - chemical analysis KW - sensory evaluation KW - wine KW - food KW - appearance N2 - Příspěvek s názvem Principy enogastronomie je zaměřen na význam senzorických ukazatelů uplatňovaných při analýze vín, ale i pokrmů. Cílem příspěvku je představit metody používané při smyslovém posuzování vín a pokrmů z pohledu certifikovaného hodnotitele. Senzorická analýza dovede odhalit i drobné nuance v kvalitě. ER -
BUREŠOVÁ, Pavla. Principy Enogastronomie II. In Nosek Jan. \textit{Sborník recenzovaných příspěvků z mezinárodní vědecké konference, Hotelnictví, turismus a vzdělávání dnes a zítra}. Praha: Vysoká škola hotelová, 2010, 268 s. ISBN~978-80-87411-06-3.
|