Enogastronomie ve stylu mladých vín a tradičních pokrmů
BUREŠOVÁ, Pavla. Enogastronomie ve stylu mladých vín a tradičních pokrmů. 2010. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Základní údaje | |
---|---|
Originální název | Enogastronomie ve stylu mladých vín a tradičních pokrmů |
Název anglicky | Enogastronomie, styles of young wines, traditional food |
Autoři | BUREŠOVÁ, Pavla. |
Vydání | 2010. |
Další údaje | |
---|---|
Originální jazyk | čeština |
Typ výsledku | Článek v odborném periodiku |
Obor | 21101 Food and beverages |
Stát vydavatele | Česká republika |
Utajení | není předmětem státního či obchodního tajemství |
Organizační jednotka | University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. |
Klíčová slova česky | Svatomartinská husa, Svatomartinské víno, principy sezónnosti, tradice |
Klíčová slova anglicky | Goose St. Martin, St. Martin wine, seasonal principles, traditions |
Změnil | Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 31. 3. 2011 13:04. |
VytisknoutZobrazeno: 6. 10. 2024 20:37