Detailed Information on Publication Record
2011
Enogastronomie
BUREŠOVÁ, PavlaBasic information
Original name
Enogastronomie
Name (in English)
ENOGASTRONOMY
Authors
BUREŠOVÁ, Pavla (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution)
Edition
Vinařský obzor, Svaz vinařů ČR, 2011, 1212-7884
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Článek v odborném periodiku
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords in English
wine; food; appetizer; seasonal food
Tags
Reviewed
Změněno: 5/11/2011 10:31, Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
V originále
Letní enogastronomie. Menu s využitím čerstvých, sezonních a lokálních surovin. Vybrané pokrmy byly kombinovány vždy se čtyřmi víny. Metodu senzorického hodnocení vín a pokrmů využila, při zkoumání vzájemné harmonie, skupina 32 studentů magisterského a bakalářského studia. Bylo použito hodnotící tabulky (desetibodové škály), do které byly individuálně zaznamenávány výsledné hodnoty, které studenti zadávali na základě organoleptické analýzy.
In English
Summer gastronomy. They use fresh ingredients that meet our conditions. For the menu we selected the wines with the use of empirical research.