Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
@article{5661, author = {Burešová, Pavla}, article_number = {104/2011}, keywords = {wine; food; appetizer; seasonal food}, language = {cze}, issn = {1212-7884}, journal = {Vinařský obzor}, title = {Enogastronomie}, volume = {6/2011}, year = {2011} }
TY - JOUR ID - 5661 AU - Burešová, Pavla PY - 2011 TI - Enogastronomie JF - Vinařský obzor VL - 6/2011 IS - 104/2011 PB - Svaz vinařů ČR SN - 12127884 KW - wine KW - food KW - appetizer KW - seasonal food N2 - Letní enogastronomie. Menu s využitím čerstvých, sezonních a lokálních surovin. Vybrané pokrmy byly kombinovány vždy se čtyřmi víny. Metodu senzorického hodnocení vín a pokrmů využila, při zkoumání vzájemné harmonie, skupina 32 studentů magisterského a bakalářského studia. Bylo použito hodnotící tabulky (desetibodové škály), do které byly individuálně zaznamenávány výsledné hodnoty, které studenti zadávali na základě organoleptické analýzy. ER -
BUREŠOVÁ, Pavla. Enogastronomie (ENOGASTRONOMY). \textit{Vinařský obzor}. Svaz vinařů ČR, 2011, 6/2011, 104/2011, 51 pp. ISSN~1212-7884.
|