BUREŠOVÁ, Pavla. Enogastronomie (ENOGASTRONOMY). Vinařský obzor. Svaz vinařů ČR, 2011, 6/2011, 104/2011, 51 pp. ISSN 1212-7884.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Enogastronomie
Name (in English) ENOGASTRONOMY
Authors BUREŠOVÁ, Pavla (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution).
Edition Vinařský obzor, Svaz vinařů ČR, 2011, 1212-7884.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Article in a journal
Field of Study 21101 Food and beverages
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords in English wine; food; appetizer; seasonal food
Tags Reviewed
Changed by Changed by: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Changed: 5/11/2011 10:31.
Abstract
Letní enogastronomie. Menu s využitím čerstvých, sezonních a lokálních surovin. Vybrané pokrmy byly kombinovány vždy se čtyřmi víny. Metodu senzorického hodnocení vín a pokrmů využila, při zkoumání vzájemné harmonie, skupina 32 studentů magisterského a bakalářského studia. Bylo použito hodnotící tabulky (desetibodové škály), do které byly individuálně zaznamenávány výsledné hodnoty, které studenti zadávali na základě organoleptické analýzy.
Abstract (in English)
Summer gastronomy. They use fresh ingredients that meet our conditions. For the menu we selected the wines with the use of empirical research.
PrintDisplayed: 28/4/2024 17:35