ZIMÁKOVÁ, Blanka. článek „Kvalita služeb v gastronomii a její řízení". In Sborník recenzovaných příspěvků z mezinárodní vědecké konference „Hotelnictví, turismus a vzdělávání dnes a zítra“,. borník recenzovaných příspěvků z mezinárodní vědecké konference „Hotelnictví, turismus a vzdělávání dnes a zítra“,. 2010. vyd. Praha: VŠH Praha, 2010. ISBN 978-80-87411-06-3.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název článek „Kvalita služeb v gastronomii a její řízení"
Autoři ZIMÁKOVÁ, Blanka.
Vydání 2010. vyd. Praha, borník recenzovaných příspěvků z mezinárodní vědecké konference „Hotelnictví, turismus a vzdělávání dnes a zítra“, 2010.
Nakladatel VŠH Praha
Další údaje
Typ výsledku Stať ve sborníku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN 978-80-87411-06-3
Změnil Změnila: Ing. Blanka Zimáková, učo 4169. Změněno: 15. 9. 2011 17:38.
VytisknoutZobrazeno: 5. 7. 2024 04:18