ZIMÁKOVÁ, Blanka. článek „Kvalita služeb v gastronomii a její řízení". In Sborník recenzovaných příspěvků z mezinárodní vědecké konference „Hotelnictví, turismus a vzdělávání dnes a zítra“,. borník recenzovaných příspěvků z mezinárodní vědecké konference „Hotelnictví, turismus a vzdělávání dnes a zítra“,. 2010th ed. Praha: VŠH Praha, 2010. ISBN 978-80-87411-06-3.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name článek „Kvalita služeb v gastronomii a její řízení"
Authors ZIMÁKOVÁ, Blanka.
Edition 2010. vyd. Praha, borník recenzovaných příspěvků z mezinárodní vědecké konference „Hotelnictví, turismus a vzdělávání dnes a zítra“, 2010.
Publisher VŠH Praha
Other information
Type of outcome Proceedings paper
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
ISBN 978-80-87411-06-3
Changed by Changed by: Ing. Blanka Zimáková, učo 4169. Changed: 15/9/2011 17:38.
PrintDisplayed: 5/7/2024 14:23