D
2010
článek „Kvalita služeb v gastronomii a její řízení"
ZIMÁKOVÁ, Blanka
Operace
Citovat
Vytisknout
Základní údaje
Originální název
článek „Kvalita služeb v gastronomii a její řízení"
Autoři
ZIMÁKOVÁ, Blanka
Vydání
2010. vyd. Praha, borník recenzovaných příspěvků z mezinárodní vědecké konference „Hotelnictví, turismus a vzdělávání dnes a zítra“, 2010
Nakladatel
VŠH Praha
Další údaje
Typ výsledku
Stať ve sborníku
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN
978-80-87411-06-3
Změněno: 15. 9. 2011 17:38,
Ing. Blanka Zimáková
Zobrazeno:
26. 12. 2024 18:15