J
2008
Nové gastronomické koncepty na české železnici
STUDNIČKA, Petr a Petr VONDRLÍK
Základní údaje
Originální název
Nové gastronomické koncepty na české železnici
Název anglicky
New Gastronomic Conceptions in Czech Railways
Vydání
Czech Hospitality and Tourism Papers, Praha, Vysoká škola hotelová, 2008, 1801-1535
Další údaje
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Obor
50200 5.2 Economics and Business
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
gastronomický koncept, železnice, SC Pendolino, restaurace La Rocket
Klíčová slova anglicky
gastronomic conception, railways, SC Pendolino product, La Roquette restaurant
Návaznosti
WD-37-07-2, projekt VaV.
V originále
Průzkumy ukazují, že průměrný občan stráví 700 hodin ročně při cestování v dopravních prostředcích. Především v zemích s vysokorychlostní železniční dopravou se stává cestování po železnici stále více populárnější. Vlaky mohou vedle přepravy poskytnout i další služby, jedná se především o ubytovací a stravovací služby.
Anglicky
Surveys says that a common citizen passes 700 hours per year travelling in different means of transport. Especially in those countries which boast having high-speed railway transport, travelling by train is becoming more and more popular. Railways can offer, apart from transport services, accommodation services and catering services.
Zobrazeno: 30. 11. 2024 18:15