J 2008

Nové gastronomické koncepty na české železnici

STUDNIČKA, Petr and Petr VONDRLÍK

Basic information

Original name

Nové gastronomické koncepty na české železnici

Name (in English)

New Gastronomic Conceptions in Czech Railways

Authors

STUDNIČKA, Petr and Petr VONDRLÍK

Edition

Czech Hospitality and Tourism Papers, Praha, Vysoká škola hotelová, 2008, 1801-1535

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Článek v odborném periodiku

Field of Study

50200 5.2 Economics and Business

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

gastronomický koncept, železnice, SC Pendolino, restaurace La Rocket

Keywords in English

gastronomic conception, railways, SC Pendolino product, La Roquette restaurant

Tags

Reviewed

Links

WD-37-07-2, research and development project.
Změněno: 6/11/2011 16:22, Ing. Petr Studnička, PhD.

Abstract

V originále

Průzkumy ukazují, že průměrný občan stráví 700 hodin ročně při cestování v dopravních prostředcích. Především v zemích s vysokorychlostní železniční dopravou se stává cestování po železnici stále více populárnější. Vlaky mohou vedle přepravy poskytnout i další služby, jedná se především o ubytovací a stravovací služby.

In English

Surveys says that a common citizen passes 700 hours per year travelling in different means of transport. Especially in those countries which boast having high-speed railway transport, travelling by train is becoming more and more popular. Railways can offer, apart from transport services, accommodation services and catering services.