Detailed Information on Publication Record
2008
Nové gastronomické koncepty na české železnici
STUDNIČKA, Petr and Petr VONDRLÍKBasic information
Original name
Nové gastronomické koncepty na české železnici
Name (in English)
New Gastronomic Conceptions in Czech Railways
Authors
STUDNIČKA, Petr and Petr VONDRLÍK
Edition
Czech Hospitality and Tourism Papers, Praha, Vysoká škola hotelová, 2008, 1801-1535
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Článek v odborném periodiku
Field of Study
50200 5.2 Economics and Business
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
gastronomický koncept, železnice, SC Pendolino, restaurace La Rocket
Keywords in English
gastronomic conception, railways, SC Pendolino product, La Roquette restaurant
Tags
Reviewed
Links
WD-37-07-2, research and development project.
Změněno: 6/11/2011 16:22, Ing. Petr Studnička, PhD.
V originále
Průzkumy ukazují, že průměrný občan stráví 700 hodin ročně při cestování v dopravních prostředcích. Především v zemích s vysokorychlostní železniční dopravou se stává cestování po železnici stále více populárnější. Vlaky mohou vedle přepravy poskytnout i další služby, jedná se především o ubytovací a stravovací služby.
In English
Surveys says that a common citizen passes 700 hours per year travelling in different means of transport. Especially in those countries which boast having high-speed railway transport, travelling by train is becoming more and more popular. Railways can offer, apart from transport services, accommodation services and catering services.