J
		
		2008
			
	    
Nové gastronomické koncepty na české železnici
	    STUDNIČKA, Petr a Petr VONDRLÍK
	
	
	
	    
	
     
 
	
	Základní údaje
	
		Originální název
		Nové gastronomické koncepty na české železnici
	 
		
			Název anglicky
			New Gastronomic Conceptions in Czech Railways
		 
			
				Vydání
				 Czech Hospitality and Tourism Papers, Praha, Vysoká škola hotelová, 2008, 1801-1535
			 
		
Další údaje
		
	
		
			Typ výsledku
			Článek v odborném periodiku
		 
	
		
			Obor
			50200 5.2 Economics and Business
		 
	
		
			Stát vydavatele
			Česká republika
		 
	
		
			Utajení
			není předmětem státního či obchodního tajemství
		 
	
			
				Organizační jednotka
				University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
			 
		
		
			Klíčová slova česky
			gastronomický koncept, železnice, SC Pendolino, restaurace La Rocket
		 
		
			Klíčová slova anglicky
			gastronomic conception, railways, SC Pendolino product, La Roquette restaurant
		 
				Návaznosti
				WD-37-07-2, projekt VaV. 
			 
			
			
				
					V originále
					Průzkumy ukazují, že průměrný občan stráví 700 hodin ročně při cestování v dopravních prostředcích. Především v zemích s vysokorychlostní železniční dopravou se stává cestování po železnici stále více populárnější. Vlaky mohou vedle přepravy poskytnout i další služby, jedná se především o ubytovací a stravovací služby.
				 
				
					Anglicky
					Surveys says that a common citizen passes 700 hours per year travelling in different means of transport. Especially in those countries which boast having high-speed railway transport, travelling by train is becoming more and more popular. Railways can offer, apart from transport services, accommodation services and catering services.
				  
				Zobrazeno: 31. 10. 2025 13:17