2008
			
	    
	
	
    Nové gastronomické koncepty na české železnici
STUDNIČKA, Petr and Petr VONDRLÍKBasic information
Original name
Nové gastronomické koncepty na české železnici
	Name (in English)
New Gastronomic Conceptions in Czech Railways
		Authors
STUDNIČKA, Petr and Petr VONDRLÍK
			Edition
 Czech Hospitality and Tourism Papers, Praha, Vysoká škola hotelová, 2008, 1801-1535
			Other information
Language
Czech
		Type of outcome
Article in a journal
		Field of Study
50200 5.2 Economics and Business
		Country of publisher
Czech Republic
		Confidentiality degree
is not subject to a state or trade secret
		Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
			Keywords (in Czech)
gastronomický koncept, železnice, SC Pendolino, restaurace La Rocket
		Keywords in English
gastronomic conception, railways, SC Pendolino product, La Roquette restaurant
		Tags
Reviewed
		Links
WD-37-07-2, research and development project. 
			
				
				Changed: 6/11/2011 16:22, Ing. Petr Studnička, PhD.
				
		In the original language
Průzkumy ukazují, že průměrný občan stráví 700 hodin ročně při cestování v dopravních prostředcích. Především v zemích s vysokorychlostní železniční dopravou se stává cestování po železnici stále více populárnější. Vlaky mohou vedle přepravy poskytnout i další služby, jedná se především o ubytovací a stravovací služby.
				In English
Surveys says that a common citizen passes 700 hours per year travelling in different means of transport. Especially in those countries which boast having high-speed railway transport, travelling by train is becoming more and more popular. Railways can offer, apart from transport services, accommodation services and catering services.