STUDNIČKA, Petr and Petr VONDRLÍK. Nové gastronomické koncepty na české železnici (New Gastronomic Conceptions in Czech Railways). Czech Hospitality and Tourism Papers. Praha: Vysoká škola hotelová, 2008, IV., No 7, p. 14-27. ISSN 1801-1535.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Nové gastronomické koncepty na české železnici
Name (in English) New Gastronomic Conceptions in Czech Railways
Authors STUDNIČKA, Petr and Petr VONDRLÍK.
Edition Czech Hospitality and Tourism Papers, Praha, Vysoká škola hotelová, 2008, 1801-1535.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Article in a journal
Field of Study 50200 5.2 Economics and Business
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) gastronomický koncept, železnice, SC Pendolino, restaurace La Rocket
Keywords in English gastronomic conception, railways, SC Pendolino product, La Roquette restaurant
Tags Reviewed
Links WD-37-07-2, research and development project.
Changed by Changed by: Ing. Petr Studnička, PhD., učo 10778. Changed: 6/11/2011 16:22.
Abstract
Průzkumy ukazují, že průměrný občan stráví 700 hodin ročně při cestování v dopravních prostředcích. Především v zemích s vysokorychlostní železniční dopravou se stává cestování po železnici stále více populárnější. Vlaky mohou vedle přepravy poskytnout i další služby, jedná se především o ubytovací a stravovací služby.
Abstract (in English)
Surveys says that a common citizen passes 700 hours per year travelling in different means of transport. Especially in those countries which boast having high-speed railway transport, travelling by train is becoming more and more popular. Railways can offer, apart from transport services, accommodation services and catering services.
PrintDisplayed: 20/5/2024 09:55