2011
Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu
TESONE, DanaZákladní údaje
Originální název
Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu
Název česky
Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu
Název anglicky
Principles of Management for the Hospitality Industry
Autoři
TESONE, Dana
Vydání
Praha, 400 s. 2011
Nakladatel
Wolters Kluwer
Další údaje
Typ výsledku
Odborná kniha
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN
978-80-7357-655-4
Klíčová slova česky
hotelnictví, gastronomie, turismus, management
Klíčová slova anglicky
hospitality, management
Změněno: 7. 1. 2012 17:27, PhDr. Karel Starý, MBA