TESONE, Dana. Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu. Praha: Wolters Kluwer, 2011, 400 s. ISBN 978-80-7357-655-4.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu
Název česky Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu
Název anglicky Principles of Management for the Hospitality Industry
Autoři TESONE, Dana.
Vydání Praha, 400 s. 2011.
Nakladatel Wolters Kluwer
Další údaje
Typ výsledku Odborná kniha
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN 978-80-7357-655-4
Klíčová slova česky hotelnictví, gastronomie, turismus, management
Klíčová slova anglicky hospitality, management
Změnil Změnil: PhDr. Karel Starý, MBA, učo 4050. Změněno: 7. 1. 2012 17:27.
VytisknoutZobrazeno: 1. 7. 2024 10:27