B
		
		2011
			
	    
Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu
	    TESONE, Dana
	
	
	
	    
	
     
 
	
	Základní údaje
	
		Originální název
		Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu
	 
	
		Název česky
		Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu
	 
		
			Název anglicky
			Principles of Management for the Hospitality Industry
		 
			
				Vydání
				 Praha, 400 s. 2011
			 
		
		
			Nakladatel
			Wolters Kluwer
		 
Další údaje
		
			Typ výsledku
			Odborná kniha
		 
	
		
			Utajení
			není předmětem státního či obchodního tajemství
		 
	
			
				Organizační jednotka
				University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
			 
		
		
	
		
			Klíčová slova česky
			hotelnictví, gastronomie, turismus, management
		 
		
			Klíčová slova anglicky
			hospitality, management
		 
				Zobrazeno: 4. 11. 2025 05:20