BUREŠOVÁ, Pavla a Zbyněk VINŠ. Poznejme vybrané gastronomické trendy. Vinařský obzor. Velké Bílovice: Svaz vinařů ČR, 2012, roč. 102/2012, č. 4, s. 228-229. ISSN 1212-7884.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Poznejme vybrané gastronomické trendy
Autoři BUREŠOVÁ, Pavla a Zbyněk VINŠ.
Vydání Vinařský obzor, Velké Bílovice, Svaz vinařů ČR, 2012, 1212-7884.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky Culinary arts, Lohas, Ethno Food, Slow Food
Klíčová slova anglicky Culinary arts, Lohas, Ethno Food, Slow Food
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 9. 5. 2012 12:32.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 05:25