J 2012

Poznejme vybrané gastronomické trendy

BUREŠOVÁ, Pavla a Zbyněk VINŠ

Základní údaje

Originální název

Poznejme vybrané gastronomické trendy

Autoři

BUREŠOVÁ, Pavla a Zbyněk VINŠ

Vydání

Vinařský obzor, Velké Bílovice, Svaz vinařů ČR, 2012, 1212-7884

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Článek v odborném periodiku

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

Culinary arts, Lohas, Ethno Food, Slow Food

Klíčová slova anglicky

Culinary arts, Lohas, Ethno Food, Slow Food

Příznaky

Recenzováno
Změněno: 9. 5. 2012 12:32, Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Zobrazeno: 9. 11. 2024 16:49