2012
Poznejme vybrané gastronomické trendy
BUREŠOVÁ, Pavla a Zbyněk VINŠZákladní údaje
Originální název
Poznejme vybrané gastronomické trendy
Autoři
BUREŠOVÁ, Pavla a Zbyněk VINŠ
Vydání
Vinařský obzor, Velké Bílovice, Svaz vinařů ČR, 2012, 1212-7884
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
Culinary arts, Lohas, Ethno Food, Slow Food
Klíčová slova anglicky
Culinary arts, Lohas, Ethno Food, Slow Food
Příznaky
Recenzováno
Změněno: 9. 5. 2012 12:32, Ing. Pavla Burešová, Ph.D.