J 2012

Poznejme vybrané gastronomické trendy

BUREŠOVÁ, Pavla and Zbyněk VINŠ

Basic information

Original name

Poznejme vybrané gastronomické trendy

Authors

BUREŠOVÁ, Pavla and Zbyněk VINŠ

Edition

Vinařský obzor, Velké Bílovice, Svaz vinařů ČR, 2012, 1212-7884

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Článek v odborném periodiku

Field of Study

21101 Food and beverages

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

Culinary arts, Lohas, Ethno Food, Slow Food

Keywords in English

Culinary arts, Lohas, Ethno Food, Slow Food

Tags

Reviewed
Změněno: 9/5/2012 12:32, Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Displayed: 23/11/2024 01:50