2012
Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska
ATTL, Pavel, Eva MIČKOVÁ a Petr STUDNIČKAZákladní údaje
Originální název
Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska
Název česky
Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska
Autoři
ATTL, Pavel, Eva MIČKOVÁ a Petr STUDNIČKA
Vydání
Culinary Tourism - Products, Regions, Tourists, Philosophy, Wien, SpringerWienNewYork, 2012, 2194-6574
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Obor
50200 5.2 Economics and Business
Stát vydavatele
Rakousko
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
gastroturismus, Rakousko
Klíčová slova anglicky
Austria, gastrotourism
Příznaky
Mezinárodní význam, Recenzováno
Návaznosti
WD-37-07-2, projekt VaV.
Změněno: 4. 6. 2013 09:56, Ing. Pavel Attl, Ph.D.