J 2012

Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska

ATTL, Pavel, Eva MIČKOVÁ a Petr STUDNIČKA

Základní údaje

Originální název

Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska

Název česky

Rozvoj gastroturismu v podmínkách Rakouska

Autoři

ATTL, Pavel, Eva MIČKOVÁ a Petr STUDNIČKA

Vydání

Culinary Tourism - Products, Regions, Tourists, Philosophy, Wien, SpringerWienNewYork, 2012, 2194-6574

Další údaje

Jazyk

angličtina

Typ výsledku

Článek v odborném periodiku

Obor

50200 5.2 Economics and Business

Stát vydavatele

Rakousko

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

gastroturismus, Rakousko

Klíčová slova anglicky

Austria, gastrotourism

Příznaky

Mezinárodní význam, Recenzováno

Návaznosti

WD-37-07-2, projekt VaV.
Změněno: 4. 6. 2013 09:56, Ing. Pavel Attl, Ph.D.
Zobrazeno: 30. 10. 2024 03:47