J
2012
Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích
BUDÍNSKÝ, Pavel, František BUŇKA, Blanka ZIMÁKOVÁ a Marek MERHAUT
Základní údaje
Originální název
Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích
Název česky
Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích
Autoři
BUDÍNSKÝ, Pavel, František BUŇKA, Blanka ZIMÁKOVÁ a Marek MERHAUT
Vydání
Výživa a potraviny - recenzovaný odborný časopis, Praha 2, Slezská 32, Výživaservis s.r.o, 2012, 1211-846X
Další údaje
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
aminy, ryby,
Klíčová slova anglicky
amines, fish
Návaznosti
GAČR 503/11/1417, záměr.
V originále
Zjišťování obsahu šesti biogenních aminů a dvou polyaminů ve 112 vzorcích ryb nabízených v restauracích na území ČR
Zobrazeno: 2. 11. 2024 17:13