BUDÍNSKÝ, Pavel, František BUŇKA, Blanka ZIMÁKOVÁ a Marek MERHAUT. Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích. Výživa a potraviny - recenzovaný odborný časopis. Praha 2, Slezská 32: Výživaservis s.r.o, 2012, roč. 4/2012/67, č. 4, s. 88 -91. ISSN 1211-846X. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@article{7267, author = {Budínský, Pavel and Buňka, František and Zimáková, Blanka and Merhaut, Marek}, article_location = {Praha 2, Slezská 32}, article_number = {4}, keywords = {amines, fish}, issn = {1211-846X}, journal = {Výživa a potraviny - recenzovaný odborný časopis}, title = {Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích}, volume = {4/2012/67}, year = {2012} }
TY - JOUR ID - 7267 AU - Budínský, Pavel - Buňka, František - Zimáková, Blanka - Merhaut, Marek PY - 2012 TI - Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích JF - Výživa a potraviny - recenzovaný odborný časopis VL - 4/2012/67 IS - 4 SP - 88 -91 EP - 88 -91 PB - Výživaservis s.r.o SN - 1211846X KW - amines, fish N2 - Zjišťování obsahu šesti biogenních aminů a dvou polyaminů ve 112 vzorcích ryb nabízených v restauracích na území ČR ER -
BUDÍNSKÝ, Pavel, František BUŇKA, Blanka ZIMÁKOVÁ a Marek MERHAUT. Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích. \textit{Výživa a potraviny - recenzovaný odborný časopis}. Praha 2, Slezská 32: Výživaservis s.r.o, 2012, roč.~4/2012/67, č.~4, s.~88 -91. ISSN~1211-846X.
|