BUDÍNSKÝ, Pavel, František BUŇKA, Blanka ZIMÁKOVÁ a Marek MERHAUT. Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích. Výživa a potraviny - recenzovaný odborný časopis. Praha 2, Slezská 32: Výživaservis s.r.o, 2012, roč. 4/2012/67, č. 4, s. 88 -91. ISSN 1211-846X.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích
Název česky Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích
Autoři BUDÍNSKÝ, Pavel, František BUŇKA, Blanka ZIMÁKOVÁ a Marek MERHAUT.
Vydání Výživa a potraviny - recenzovaný odborný časopis, Praha 2, Slezská 32, Výživaservis s.r.o, 2012, 1211-846X.
Další údaje
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky aminy, ryby,
Klíčová slova anglicky amines, fish
Návaznosti GAČR 503/11/1417, záměr.
Změnil Změnila: Ing. Blanka Zimáková, učo 4169. Změněno: 3. 10. 2012 09:38.
Anotace
Zjišťování obsahu šesti biogenních aminů a dvou polyaminů ve 112 vzorcích ryb nabízených v restauracích na území ČR
VytisknoutZobrazeno: 5. 7. 2024 03:07