BUDÍNSKÝ, Pavel, František BUŇKA, Blanka ZIMÁKOVÁ and Marek MERHAUT. Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích. Výživa a potraviny - recenzovaný odborný časopis. Praha 2, Slezská 32: Výživaservis s.r.o, 2012, 4/2012/67, No 4, p. 88 -91. ISSN 1211-846X.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích
Name in Czech Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích
Authors BUDÍNSKÝ, Pavel, František BUŇKA, Blanka ZIMÁKOVÁ and Marek MERHAUT.
Edition Výživa a potraviny - recenzovaný odborný časopis, Praha 2, Slezská 32, Výživaservis s.r.o, 2012, 1211-846X.
Other information
Type of outcome Article in a journal
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) aminy, ryby,
Keywords in English amines, fish
Links GAČR 503/11/1417, plan (intention).
Changed by Changed by: Ing. Blanka Zimáková, učo 4169. Changed: 3/10/2012 09:38.
Abstract
Zjišťování obsahu šesti biogenních aminů a dvou polyaminů ve 112 vzorcích ryb nabízených v restauracích na území ČR
PrintDisplayed: 5/7/2024 14:45