J 2012

Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích

BUDÍNSKÝ, Pavel, František BUŇKA, Blanka ZIMÁKOVÁ a Marek MERHAUT

Základní údaje

Originální název

Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích

Název česky

Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích

Autoři

BUDÍNSKÝ, Pavel, František BUŇKA, Blanka ZIMÁKOVÁ a Marek MERHAUT

Vydání

Výživa a potraviny - recenzovaný odborný časopis, Praha 2, Slezská 32, Výživaservis s.r.o, 2012, 1211-846X

Další údaje

Typ výsledku

Článek v odborném periodiku

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

aminy, ryby,

Klíčová slova anglicky

amines, fish

Návaznosti

GAČR 503/11/1417, záměr.
Změněno: 3. 10. 2012 09:38, Ing. Blanka Zimáková

Anotace

V originále

Zjišťování obsahu šesti biogenních aminů a dvou polyaminů ve 112 vzorcích ryb nabízených v restauracích na území ČR
Zobrazeno: 30. 10. 2024 04:58