J 2012

Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích

BUDÍNSKÝ, Pavel, František BUŇKA, Blanka ZIMÁKOVÁ and Marek MERHAUT

Basic information

Original name

Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích

Name in Czech

Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích

Authors

BUDÍNSKÝ, Pavel, František BUŇKA, Blanka ZIMÁKOVÁ and Marek MERHAUT

Edition

Výživa a potraviny - recenzovaný odborný časopis, Praha 2, Slezská 32, Výživaservis s.r.o, 2012, 1211-846X

Other information

Type of outcome

Článek v odborném periodiku

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

aminy, ryby,

Keywords in English

amines, fish

Links

GAČR 503/11/1417, plan (intention).
Změněno: 3/10/2012 09:38, Ing. Blanka Zimáková

Abstract

V originále

Zjišťování obsahu šesti biogenních aminů a dvou polyaminů ve 112 vzorcích ryb nabízených v restauracích na území ČR
Displayed: 27/12/2024 10:46