J
2012
Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích
BUDÍNSKÝ, Pavel, František BUŇKA, Blanka ZIMÁKOVÁ and Marek MERHAUT
Basic information
Original name
Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích
Name in Czech
Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích
Authors
BUDÍNSKÝ, Pavel, František BUŇKA, Blanka ZIMÁKOVÁ and Marek MERHAUT
Edition
Výživa a potraviny - recenzovaný odborný časopis, Praha 2, Slezská 32, Výživaservis s.r.o, 2012, 1211-846X
Other information
Type of outcome
Článek v odborném periodiku
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
aminy, ryby,
Keywords in English
amines, fish
Links
GAČR 503/11/1417, plan (intention).
V originále
Zjišťování obsahu šesti biogenních aminů a dvou polyaminů ve 112 vzorcích ryb nabízených v restauracích na území ČR
Displayed: 22/11/2024 21:34