b
2012
Systémy řízení kvality v hotelnictví a gastronomii
SYSEL, Jiří
Operace
Citovat
Vytisknout
Základní údaje
Originální název
Systémy řízení kvality v hotelnictví a gastronomii
Autoři
SYSEL, Jiří
Vydání
První vydání. Praha, 37 s. 2012
Nakladatel
Vysoká škola hotelová v Praze
Další údaje
Typ výsledku
Učebnice
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN
978-80-87411-38-4
Klíčová slova česky
Certifikace, kvalita (jakost),mezinárodní organizace pro standardizaci (ISO), norma (standard), procesní přístup, spokojenost zákazníka, systém managementu kvality, zákazník, zlepšování
Změněno: 17. 1. 2017 21:52,
Ing. Jiří Sysel, Ph.D.
Zobrazeno:
31. 10. 2024 13:10